Wierda wil groeien. Groei jij mee?

Aangenaam, wij zijn Wierda Projecttechniek. Het familiebedrijf waar innovatie en betrokkenheid hand in hand gaan. Dankzij onze focus op het gebied van innovatie, is bij ons de orderportefeuille zeer goed gevuld. We willen groeien! Daarom zoeken we:

Heb jij passie voor elektrotechniek, wil je groeien? En vind jij de combinatie van innovatie en familie net zo belangrijk als wij?

Lees dan vooral verder, bekijk de vacatures en solliciteer. En wie weet doen we snel een bakkie koffie om elkaar te leren kennen.

Waarom zou je bij Wierda willen werken?

Innovatieve projecten

Bij Wierda zijn we dol op innovatie en staan we bij onze opdrachtgevers bekend als ‘de pioniers op elektrotechnisch gebied’. BIM en domotica (zoals KNX) zijn voor ons gesneden koek. Onze specialisatie: seriematige woningbouw en high-end appartementen bouw.  Wij willen voorop blijven lopen in de snel veranderende wereld van de installatietechniek.

Betrokken familiebedrijf

Aan de andere kant zijn we dat familiebedrijf waar je nog gewoon al je collega’s persoonlijk kent. Dat kan ook, want we zijn een betrokken maar professioneel team van 10 man sterk. De lijnen zijn dus kort. Wierda is een familiebedrijf waarbij de eigenaren Sjaco en Jolanda Wierda het belangrijk vinden hoe het met je gaat en dat ook regelmatig aan je zullen vragen.

Wij betalen jouw opleiding

Wij kunnen alleen voorop blijven lopen door continu te investeren in kennis en kunde. Kortom: in ons belangrijkste kapitaal: in jou. Het is dus niet de vraag óf maar hoe jij jezelf de komende jaren wilt ontwikkelen. Wij betalen jouw opleiding.

Jong & Enthousiast team

Als je 8 uur per dag met je collega’s doorbrengt, kun je maar beter zorgen dat je het met elkaar naar de zin hebt. En dat hebben we! We helpen elkaar tijdens het werk zodat we elkaar beter maken. En samen lachen vinden we ook belangrijk. Tijdens het werk en tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Goed salaris, eigen bedrijfswagen + startbonus

Joh, dat salaris daar komen we wel uit.

Daarnaast rijdt iedere zelfstandige Wierstraler zijn eigen bedrijfswagen.

En ligt er een interessante startbonus voor je te wachten!

Belangrijker: herken jij jezelf in onze kernwaarden ‘innovatief’ & ‘betrokken’? En wil je groeien? Dan ben jij onze man of vrouw!