Strandstoelen

Vakantiesluiting

In verband met de bouwvakantie is ons bedrijf gesloten vanaf maandag 1 augustus tot 22 augustus.
Voor spoedeisende storingen kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer 0527 – 622 548.
Wij wensen u een fijne vakantie toe!

02

Appartementencomplex “De Sterren” in Almere

In opdracht van Bouwbedrijf Noordersluis zal Wierda Projecttechniek BV het elektrotechnisch installatiewerk verzorgen in het nieuwbouwproject “De Sterren” in Almere Poort. Het appartementencomplex “De Sterren”, gelegen in het Europakwartier, bestaat uit 35 mooie appartementen van ongeveer 50m2.
Het bijzondere design omvat twee gebouwen die over de weg zijn verbonden middels een corridor. In deze boven de weg “zwevende” verbinding zijn een aantal woningen ontworpen met een prachtig uitzicht en een groot terras van ca. 20 m2. Alle andere appartementen op de 1e, 2e en 3e verdieping hebben een ruim balkon. De hoekappartementen aan de zuidwest kant hebben zelfs 2 balkons. Door de grote glaspuien en de glazen balkonschermen heb je een vrij uitzicht vanuit de woonkamer.

Homerus-Gardens 1

Opdracht voor Appartementencomplex te Almere

Het Homeruskwartier in Almere-Poort is de grootste zelfbouwwijk van Nederland. Alle inwoners hebben zelf hun huis gebouwd. De wijk is groen, met in het hart van de cirkel Homerus Park, en omsloten door bos Pampushout en Cascadepark.

In deze wijk is gestart met de nieuwbouw van het appartementencomplex “Homerus Gardens”. Dit complex bestaat uit 8 verdiepingen. In totaal worden er 26 appartementen gebouwd van gemiddeld 65 vierkante meter vloeroppervlak. De appartementen kenmerken zich door hun grote buitenruimte en hebben allen twee slaapkamers.

Oudegracht

Realisatie 9 Appartementen te Utrecht

Vandaag heeft Wierda Projecttechniek van Aalberts Bouw Zeist opdracht gekregen om 9 luxe appartementen te gaan realiseren in een grachtenpand aan de Oudegracht midden in Utrecht. Het voormalige pand van Wolff Bioscopen op de Oudegracht 152-156 is sinds medio 2015 in handen van de IVY Group. Na sluiting van de bioscoop in het voorjaar van 2015 zijn de beeldbepalende panden gerenoveerd en gerestaureerd.
De Wolff Camera bioscoop aan de Oude Gracht was sinds 1909 in gebruik als bioscoop. Het was de oudste nog functionerende bioscoop in Nederland en had twee bioscoopzalen met ruim 500 stoelen. De bioscoop is intussen verhuist naar de Jaarbeurs waardoor de huidige bioscoop overbodig werdt.
Op de huidige begane grond en eerste verdieping van de Oudegracht 154 en 156 zijn twee winkelunits gerealiseerd.

Op de bovengelegen etages zullen de komende maanden 9 zeer luxe appartementen worden gerealiseerd, waarbij de volledige elektrische installatie, voorzien van een prachtig lichtontwerp door Wierda zal worden aangebracht.

Voorgevel

Opdracht voor Woonvilla Amsterdam-Zuid

Deze week hebben wij opdracht gekregen voor het realiseren van een Woonvilla in Amsterdam-Zuid. De opdrachtgever is BouwXS uit Almere.

De Villa wordt gebouwd op basis van 3D Bouw Informatie Modellen (BIM), om alle betrokken partijen in de proces te laten samenwerken. Wat inhoud dat we gedetailleerde installatietekeningen kant-en-klaar aangeleverd krijgen. Hierdoor wordt het engineeringsstraject aanmerkelijk verkort en we nagenoeg direct kunnen starten met uitvoering. Kortom realiseren op maat.

Deze Villa zal worden voorzien van het bidirectionele draadloze systeem e-NET van GIRA. Hiermee  realiseren we een slimme koppeling en aansturing van de moderne elektrotechnische installatie. Functies als licht- en jaloeziebesturing kunnen eenvoudig achteraf worden toegepast en onderling worden gekoppeld. Alles geregeld middels een server als besturingscentrale. Uiteraard behoort bediening middels mobiele apparaten tot de mogelijkheden.

Zijgevel

Design Vrijstaand

Nieuwbouw 5 Villa’s te Blaricum

In de wijk Blarricummermeent te Blaricum gaat Wierda Projecttechniek de elektrische installatie verzorgen in 5 eigentijdse vrijstaande bungalows. MIII architecten heeft twee verschillende woningtypes in één stijl ontworpen: eigentijds met een ambachtelijk rietgedekte kap. Romantisch en modern, een stijlvolle combinatie. Vervolgens zijn de villa’s over het plan ‘uitgestrooid’. Dit zorgt ervoor dat YourNewLife net als het oude dorp een wisselende en gemêleerde woningsamenstelling heeft. Alsof ook dit ‘dorp’ vanzelf is ontstaan. De woningen zijn ruim, praktisch ingedeeld, hebben prettig licht door de grote raampartijen en liggen op de mooiste plekjes in het plan. De woningen worden compleet afgewerkt en opgeleverd met een luxe keuken en sanitair en vloerverwarming.