Werken bij - Wierda Projecttechniek

Wierda Projecttechniek

Wierda wil groeien. Groei jij mee?

Aangenaam, wij zijn Wierda Projecttechniek. Het familiebedrijf waar innovatie en betrokkenheid hand in hand gaan. Met de volle focus op innovatie, is Wierda voor ontwikkelende bouwbedrijven en architecten een veel gevraagd partner. Daarom is de orderportefeuille zeer goed gevuld.

Heb jij passie voor elektrotechniek, wil je groeien? En vind jij de combinatie van innovatie en familie net zo belangrijk als wij? Lees dan vooral verder, bekijk de vacatures en solliciteer. En wie weet doen we snel een bakkie koffie om elkaar te leren kennen.

Betrokken familiebedrijf

Waar je nog gewoon al je collega’s persoonlijk kent. Dat kan ook, want we zijn een betrokken maar professioneel team van 10 man sterk. De lijnen zijn dus kort.

Innovatieve projecten

We zijn dol op innovatie: BIM en domotica (zoals KNX) zijn voor ons gesneden koek. Wij willen voorop blijven lopen in de snel veranderende wereld van de installatietechniek.

Wij betalen jouw opleiding

Wij kunnen alleen voorop blijven lopen door continu te investeren in kennis en kunde. In jou dus! Het is dus niet de vraag óf maar hoe jij jezelf de komende jaren wilt ontwikkelen. 

Jong & Enthousiast team

Als je 8 uur per dag met je collega’s doorbrengt, kun je maar beter zorgen dat je het met elkaar naar de zin hebt. We helpen elkaar tijdens het werk zodat we elkaar beter maken. En samen lachen vinden we ook belangrijk. Tijdens het werk en tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Scroll naar boven