Zakelijk - Wierda Projecttechniek

Wierda Projecttechniek

Klaar voor de toekomst?

Aangenaam projectontwikkelaars, architecten en ontwikkelende bouwers. Wij laten graag uw projecten slagen door keer op keer te bedenken hoe het slimmer kan. Partners noemen ons niet voor niets ‘pioniers in de elektrotechniek’.

Onze specialisatie is seriematige woningbouw en high-end appartementen bouw. Wij calculeren en ontwerpen volledig in eigen beheer met de modernste software. Door continu in de kennis en kunde van onze medewerkers te investeren, blijven we voorop lopen in de snel veranderende wereld van de Elektrotechniek.

Bouwteampartners nodigen ons daarom in een vroeg stadium aan tafel uit. Zodat we tijdig mee kunnen denken vanuit onze expertise. Dit bespaart hen in een later stadium tijd, geld en moeite.

Slimme oplossingen

Betrek ons tijdens het ontwerpstadium bij uw project en wij garanderen u slimme E-oplossingen voor u en de bewoners of gebruikers van het pand.

In 1x goed, geen faalkosten

Bij Wierda zijn de lijnen kort:  dezelfde persoon die bij het ontwerp is betrokken, bezoekt regelmatig de bouw om te controleren of alles naar wens verloopt.

Gemak voor bewoners

Voor het E-deel inventariseren wij de wensen van de kopers en ontzorgen u in de gehele communicatie. Uiteraard in volledig overleg met u.

Leidend in BIM & domotica

Wij zijn dol op innovatie! Zo hebben wij BIM omarmd, dus snellere werkvoorbereiding en efficiëntie tijdens de bouwplanning. Ook domotica (zoals KNX) is voor ons gesneden koek.

Scroll naar boven