Zakelijke expertise - Wierda Projecttechniek

Wierda Projecttechniek

Zakelijke expertise

Seriematige woningbouw

“Het idee dat hier een gezin gaat wonen en leven, dát geeft zin aan mijn werkdag. De correcte werking van de elektrotechnische installatie krijgt op die manier ineens veel meer betekenis!”

– Klaas van der Vegt, leidinggevend Monteur

Alle teamleden van familiebedrijf Wierda staan op deze manier pal voor kwaliteit. Pas als uw klant (de bewoner) tevreden is en u bent tevreden, dan zijn wij tevreden. Elektrotechniek is onze passie, het tot een succes maken van uw projecten onze ambitie! 

Seriematige woningbouw & appartementen

Eén van de bedrijfsactiviteiten van Wierda Projecttechniek is seriematige woningbouw. Variërend van kleinschalige projecten met eengezinswoningen tot grote projecten als appartementen- en woonzorgcomplexen.

Bouw geen huis, bouw een thuis

Het nieuwe ‘thuis’ van iemand bouwen, dat doe je er niet zomaar even bij. Dat vraagt inzicht in elektrotechniek en in iemands drijfveren. Wij denken daarom graag mee in de ontwerpfase van de bouw. Zodat we slimme oplossingen kunnen bedenken die u op termijn tijd, geld en zorgen besparen. En we ontzorgen u in de communicatie met de bewoner. 

“Geen kale installatie, maar een op maat gesneden woning”. – Sjaco Wierda

Luxe woningbouw

Daarnaast zijn wij ook actief in de luxe woningbouw. Samen met de bewoner maken wij aan de hand van hun woonwensen een ontwerp van de complete elektrotechnische installatie. Zodat zij praktisch en comfortabel kunnen wonen. 

Denk aan voldoende stopcontacten, een passend verlichtingsplan, zonnepanelen voor een energie neutrale woning, automatische zonwering, het laadpunt voor de elektrische auto, huisautomatisering (domotica), inbraak- en branddetectie; noem maar op. Indien gewenst verbonden via slimme apps zodat alles met elkaar samenwerkt.

Co-makership conceptwoningen 

De laatste jaren is Wierda Projecttechniek ook actief als co-maker van diverse aannemers voor het ontwikkelingen en realiseren van diverse conceptwoningen.

Bekijk hier een aantal projecten

Ontwerp en calculatie volledig in eigen beheer

Behalve het installatiewerk voeren wij calculatie en ontwerp volledig in eigen beheer uit. Waarbij er gebruik wordt gemaakt van de modernste software en gereedschappen. Alles volgens een typerende werkwijze: graag vooruitkijken en meedenken met de opdrachtgever in het bouwproces om voortgang te waarborgen.

Scroll naar boven