KuiperArnhem Bouw & Ontwikkeling - Wierda Projecttechniek

Wierda Projecttechniek

KuiperArnhem Bouw & Ontwikkeling

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling is een 119 jaar oud bouwbedrijf. Het is het oudste bouwbedrijf van Arnhem. Het bedrijf is onderverdeeld in de twee bedrijfstakken projectontwikkeling en bouw. De specialisatie zit in de projectontwikkeling van woningen en zorgprojecten.

De relatie tussen Wierda en KuiperArnhem Bouw

Bob Winters vertelt: “Ik ben in 2008 begonnen bij KuiperArnhem als projectleider. Vanaf dat moment hebben Wierda en ik samen een aantal projecten gedaan. Van daaruit is onze relatie gegroeid.

Betrouwbaarheid en vertrouwen zit in ons DNA. Wierda heeft ditzelfde DNA, we zijn allebei uit hetzelfde hout gesneden. We willen het elke dag een stukje beter doen door innovatief en inventief te zijn. Wierda heeft dezelfde drive als wij. Sjaco wil altijd net een beetje meer, hij wil alles net wat beter doen dan de concurrenten.”

Over samenwerken met Wierda

Bob Winters vertelt: “De projecten die we met Wierda doen zijn vooral de seriematige woningen en de corporatiewoningen. Recent hebben we 8 luxe vrijstaande woningen gebouwd in Huissen. We hebben hier echt naar tevredenheid samengewerkt”.

Een kwaliteit van Wierda is dat ze in een vroeg stadium kunnen meedenken. Ze hebben technisch personeel dat in een vroeg stadium van een project kunnen werken met context. Je moet vanuit die context naar een verdieping toe kunnen werken en daar is niet iedereen voor weggelegd.”

“Ook is Wierda projecttechniek een van de weinige partijen waarvan ik erop aan kan dat ze overweg kunnen met BIM. Veel bedrijven zeggen dat ze het kunnen, maar in het project zie je dat ze het niet doen of niet kunnen. Bij Wierda is dit niet het geval. Met het BIM kan Wierda een goed beeld schetsen voor de eindafnemer over hoe het gebouw er precies uit komt te zien.”

Samenwerken met Wierda Projecttechniek

Scroll naar boven