ESZET Electro Harderwijk BV - Wierda Projecttechniek

Wierda Projecttechniek

ESZET Electro Harderwijk BV

ESZET is ruim 40 jaar geleden opgericht. Inmiddels bestaat het bedrijf uit drie verschillende Bv’s. Namelijk: ESZET Electro Hardewijk B.v., Data B.v. en Lighting B.v. Het bedrijf is opgestart in de garage van de oprichter en heeft nu een eigen pand in Harderwijk. 

De relatie tussen Wierda en ESZET

Robert-Jan Bouw vertelt: “We kennen Wierda hier bij ESZET al meer dan 10 jaar. Zo lang doen we al zaken samen. We leveren grotendeels kabels en verlichting aan Wierda. We leveren eigenlijk alle kabels die er bestaan. Op het gebied van waterdichte industriële verlichting leveren we ook bijna alle soorten verlichting.”

Over samenwerken met Wierda

Robert-Jan Bouw vertelt: “Sjaco en ik zijn innovatief partners. Wierda triggert ESZET en mij om mee te gaan in de techniek en slimmer te kunnen installeren. Wierda blijft continu met nieuwe ideeën komen. Door met nieuwe ideeën te komen van beide kanten houden we elkaar scherp. We pushen elkaar om innovatief bezig te zijn. 

We sparren regelmatig over de markt. Zo weet Wierda of ze op een goede koers zitten of dat er iets moet veranderen. Ze willen de concurrentie graag een stapje voor blijven.

Bij Wierda kunnen ze zowel slim werken als snel werken. Tegelijkertijd kunnen ze de klant tevreden houden. Dit is echt een kwaliteit. Ook kunnen ze bij Wierda erg goed BIMmen. Ze zijn een van de weinigen die ik ken die dit zo goed kunnen.

Als ik Wierda in twee woorden zou moeten omschrijven?

  • Warm bedrijf
  • Innovatief bedrijf

Met Wierda krijg je het gevoel dat het meer richting vriendschap gaat dan richting zakendoen.

Samenwerken met Wierda Projecttechniek

Scroll naar boven